Timişoara: Două femei au fost muşcate de o haită de câini - VIDEO

Două femei din Timişoara au ajuns, joi seară, la spital, după ce au fost atacate de o haită de câini, în zona Calea Aradului, unde sunt mai multe blocuri în construcţie, victimele fiind muşcate de mâini şi de picioare.

168 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Două femei au fost muşcate de o haită de câini - VIDEO

Timişoara: Două femei au fost muşcate de o haită de câini (Imagine din arhivă; Marius Vasilică/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc joi seară, când cele două femei se plimbau într-o zonă din Timişoara unde se construiesc mai multe blocuri şi au fost atacate de o haită de câini.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, care au trimis o ambulanţă SMURD pentru a prelua victimele, cele două femei, în vârstă de 58 şi de 63 de ani, aveau răni la mâini şi la picioare.

Femeile au fost transportate la Spitalul Municipal, iar apoi la Spitalul de Boli Infencţioase "Victor Babeş" pentru tratament antirabic, a declarat, vineri, ofiţerul de serviciu al ISU Banat.

Potrivit acestuia, viaţa femeilor nu a fost pusă în pericol, deşi plăgile erau adânci.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici