Timişoara: Zeci de studenţi din campusul Universităţii de Agronomie, evacuaţi în urma unui incendiu - FOTO

Zeci de studenţi dintr-un cămin aflat în campusul Universităţii de Agronomie din Timişoara au fost evacuaţi, luni, în urma unui incendiu izbucnit de la un reşou defect, transmite corespondentul MEDIAFAX.

386 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Zeci de studenţi din campusul Universităţii de Agronomie, evacuaţi în urma unui incendiu - FOTO

Timişoara: Zeci de studenţi din campusul Universităţii de Agronomie, evacuaţi în urma unui incendiu - FOTO

Potrivit informaţiilor furnizate de membrii echipajelor de intervenţie, pompierii au trimis mai multe echipaje în campusul Universităţii de Agronomie din Timişoara, după ce au fost sesizaţi despre producerea unui incendiu într-o cameră din Căminul 3.

Incendiul a fost localizat la etajul 2, intervenţia pompierilor fiind îngreunată de numeroasele maşini parcate în zonă şi care au împiedicat accesul maşinilor de intervenţie şi al ambulanţelor trimise la faţa locului.

Zeci de studenţi aflaţi în cămin au fost evacuaţi de pompieri, care au reuşit să lichideze incendiul în câteva minute.

Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.

Din primele cercetări a reieşit că incendiul a pornit de la un reşou lăsat nesupravegheat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici