TIR încărcat cu ţigarete de contrabandă, depistat în Buftea: Două milioane de pachete, ascunse în pereţii falşi - FOTO

Poliţiştii din Ilfov au depistat în trafic, în localitatea Buftea, un TIR încărcat cu două milioane de pachete de ţigarete, provenite din Republica Moldova, trei persoane fiind acuzate de contrabandă.

1300 afișări
Imaginea articolului TIR încărcat cu ţigarete de contrabandă, depistat în Buftea: Două milioane de pachete, ascunse în pereţii falşi - FOTO

Tir încarcat cu ţigarete de contrabandă, depistat în localitatea Buftea (Imagine: Adi Picllisan/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii din Ilfov au interceptat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Buftea, un tir care venea din Republica Moldova, încărcat cu aproximativ două milioane de pachete de ţigarete. Acestea erau ascunse în pereţii TIR-ului, special amenajaţi.

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni moldoveni, sunt cercetaţi pentru contrabandă, ţigaretele urmând să fie confiscate.

După audieri, poliţişti vor stabili dacă se impun şi măsuri preventive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici