TIR răsturnat pe centura ocolitoare din Lugoj. Traficul se desfăşoară alternativ. FOTO

Un TIR care transporta trei bucăţi cap tractor TIR s-a răsturnat pe centura ocolitoare din Lugoj. Traficul se desfăşoară alternativ.

255 afișări
Imaginea articolului TIR răsturnat pe centura ocolitoare din Lugoj. Traficul se desfăşoară alternativ. FOTO

TIR răsturnat pe centura ocolitoare din Lugoj. Traficul se desfăşoară alternativ. FOTO

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Caransebeş – Timişoara, pe varianta de ocolire a oraşului Lugoj, judeţul Timiş, traficul se desfăşoară pe un fir, alternativ, după ce un TIR s-a răsturnat în şanţ, iar capul tractor a rămas imobilizat pe drum.

Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost chemaţi pe centura ocolitoare din Lugoj, 12 pompieri fiind trimişi la faţa locului.

„În accident este vorba de un autotren care transporta alte 3 bucăţi cap tractor tir, ce s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În autotren se afla doar şoferul, care este evaluat medical de către echipajul SMURD ajuns la faţa locului. În acest moment, pompierii asigură măsurile PSI necesare”, anunţă ISU Timiş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici