Titularizare 2011 Bistriţa: Aproape jumătate dintre candidaţi s-au retras de la examen

Aproape jumătate dintre candidaţii care s-au înscris în Bistriţa-Năsăud la concursul de titularizare s-au retras din examen, ei părăsind sala după cel puţin o oră de la deschiderea plicului cu subiecte.

896 afișări
Imaginea articolului Titularizare 2011 Bistriţa: Aproape jumătate dintre candidaţi s-au retras de la examen

Titularizare 2011 Bistriţa: Aproape jumătate dintre candidaţi s-au retras de la examen (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, transmis miercuri, la proba scrisă a concursului de titularizare au fost prezenţi 453 de candidaţi din totalul de 874 care şi-au validat dosarele de înscriere la concurs.

Alţi 421 de candidaţi s-au retras din examen din proprie iniţiativă.

"Un număr de 421 de candidaţi au dat declaraţii şi au părăsit sala după cel puţin o oră de la deschiderea plicului cu subiecte, solicitând astfel anularea lucrării", se arată în comunicatul ISJ.

Conform sursei citate, la examen nu au existat incidente.

Pentru concursul de titularizare din acest an, ISJ Bistriţa-Năsăud a scos la concurs 629 de posturi. Dintre acestea, 105 sunt titularizabile, respectiv au o valabilitate mai mare de patru ani, iar restul de 524 sunt netitularizabile.

Rezultatele concursului de titularizare vor fi afişate în data de 18 iulie, urmând ca în perioada 18-20 iulie să fie înregistrate şi rezolvate eventualele contestaţii care se pot depune la centrele de concurs. Rezultatele finale vor fi afişate pe 21 iulie.

Conform sursei citate, în perioada 22-25 iulie se va desfăşura prima etapă de repartizare în şedinţă publică a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 la concurs pe posturile didactice vacante titularizabile.

Din 5 august se emit şi se comunică deciziile de repartizare pe posturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici