Toader, după întâlnirea cu Dăncilă: Am informat despre reuniunea JAI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că a informat-o pe aceasta despre măsurile pentru preluarea preşedinţiei JAI şi despre discuţiile din cadrul reuniunii de săptămâna trecută.

860 afișări
Imaginea articolului Toader, după întâlnirea cu Dăncilă: Am informat despre reuniunea JAI

Toader, după întâlnirea cu Dăncilă: Am informat despre reuniunea JAI. Nu avem situaţii ipotetice în MJ

„Am informat-o pe doamna premier despre ce s-a discutat la reuniune, dar, mai important, ceea ce m-a interesat să pregătim măsurile pregătitoare în vederea preşedinţiei Consiliului JAI”, a spus Tudorel Toader.

Întrebat dacă a discutat cu premierul Dăncilă despre o Ordonanţă privind amnistia şi graţierea, Toader a spus: „Să nu vorbim despre situaţii ipotetice, nu avem aşa ceva în Ministerul de Justiţie, nici în dezbatere, nici în avizare”.

Întâlnirea dintre ministrul Tudorel Toader şi premierul Viorica Dăncilă are loc cu o zi înainte de şedinţa de Guvern, care a fost programată marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici