Toate drumurile naţionale şi autostrăzile, deschise traficului rutier

Toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi este deschisă circulaţiei rutiere, ultimele fiind redeschise, luni dimneaţă, DN 57 - între localităţile Sviniţa şi Oraviţa şi DN 57A - între localităţile Pojejena şi Socol, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

2 afișări
Imaginea articolului Toate drumurile naţionale şi autostrăzile, deschise traficului rutier

Toate drumurile naţionale şi autostrăzile, deschise traficului rutier

Mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi Autostrada Soarelui au fost blocate, în ultimele zile, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului.

Compania solicită participanţilor la trafic să circule cu viteza adaptată condiţiilor de iarnă, să aibă o conduită preventivă, să păstreze distanţa suficientă între vehicule, să nu efectueze depăşiri decât în condiţii de maximă siguranţă rutieră, să aibă combustibil suficient în rezervoare pentru climatizarea autovehiculelor.

Totodată, conducătorii auto trebuie să aibă autovehicule dotate cu lanţuri antiderapante, anvelope de iarna, lădiţă cu nisip şi lopată, deorece există în continuare posibilitatea producerii de polei şi lunecuş pe unele sectoare de drum naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici