Tom Hanks şi soţia sa, despre perioada trăită în autoizolare

După ce au fost externaţi, cuplul a stat în izolare în casa pe care au închiriat-o în Queensland.

394 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks şi soţia sa, despre perioada trăită în autoizolare

Tom Hanks şi soţia sa, despre perioada trăită în autoizolare

Tom Hanks (63 de ani) şi Rita Wilson (63 ani) se află în Australia, unde actorul lucrează la un film despre viaţa lui Elvis Presley. După ce Hanks a fost testat pozitiv, producţia a fost suspendată.

 

Potrivit CNN, Tom şi Rita se simt mult mai bine după ce s-au tratat pentru combaterea coronavirusului, iar actorul american a oferit căteva sfaturi pentru perioada de izolare în casă.
 
"Nu îi dai nimănui nimic - Nu primeşti nimic de la nimeni. Are sens, nu? Perioada asta ne-a făcut mai comozi, dar dacă avem grijă unul de celălalt şi putem să ajutăm renunţăm la orice confort. Ne putem da seama că va trece această perioadă." , a spus Tom Hanks pe Twitter.
 
De asemenea, şi soţia sa a ţinut să-şi povestească experienţa din izolare: ""Ei bine, acum. Ce să facem? Medicii au protocoale care trebuie respectate. Noi am fost testaţi, observaţi şi izolaţi atât cât a fost nevoie pentru sănătatea noastră, dar şi pentru cea publică. Nu trebuie să faci mai mult decât atât. O să vă ţinem informaţi cu noutăţi. Aveţi grijă de voi înşivă!", a spus şi Rita Wilson.
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici