Tot mai multe motociclete înmatriculate în România

Numărul motocicletelor şi al scuterelor înmatriculate în România a crescut în 2021, în comparaţie cu 2020, potrivit statisticilor prezentate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

373 afișări
Imaginea articolului Tot mai multe motociclete înmatriculate în România

Tot mai multe motociclete înmatriculate în România

Potrivit cifrelor oficiale, aproape în fiecare lună a anului 2021 s-a înregistrat o creştere a numărului de motociclete înmatriculate.

Cea mai mare creştere a fost în aprilie +267%, iar cea mai mare scădere în decembrie -62,7%. Creşterea generală în 2021 este de 6,9%.

Anul trecut, în România au fost înmatriculate 2.718 de motociclete, +27,1%, şi 521 de scutere, +26,2%.

Singura scădere se înregistrează la ATV. În 2021, au fost înmatriculate 2.878 de unităţi, în scădere cu 10% faţă de anul precedent.

Cele mai multe înmatriculări de motociclete, scutere şi ATV au fost făcute în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Cluj, Sibiu şi Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apia,
motociclete,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici