Trafic blocat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat -Vidin, un TIR s-a răsturnat

  • Un TIR încărcat cu jucării s-a răsturnat în zona liberă, între Bulgaria şi România.
  • Accidentul s-a produs la 500 de metri de piciorul podului Calafat-Vidin şi, deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat.
558 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat -Vidin, un TIR s-a răsturnat

Trafic blocat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat -Vidin, un TIR s-a răsturnat

Un TIR încărcat cu jucării s-a răsturnat în zona liberă, între Bulgaria şi România. Camionul a luat foc, însă incendiul a fost stins în scurt timp. Pe sensul de intrare în România, traficul este blocat de la ora 19.55.

Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin este blocat după ce un TIR încărcat cu jucării şi materiale plastice s-a răsturnat înainte de a intra în ţara noastră. Accidentul s-a produs la 500 de metri de piciorul podului Calafat-Vidin şi, deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat. Sute de cutii cu marfă s-au împrăştiat pe pe calea ferată, la 500 de metri de piciorul podului Calafat -Vidin, ce desparte cele două sensuri de mers.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Calafat, din cauza scurgerilor de carburant,autocamionul a luat foc, însă a fost stins la scurt timp. Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este bună.

La ora 19.55, traficul transfrontalier a fost oprit până va fi eliberat drumul. Zeci de camioane aşteaptă acum să ajungă în vamă pentru a intra în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici