Trafic blocat pe A2 din cauza unui accident. Un om a murit, alte trei persoane au fost rănite

Traficul rutier este oprit pe Autostrada Soarelui, marţi dimineaţă, după ce în zona kilometrului 68, pe sensul de mers spre Constanţa, un autocar a intrat într-un tir, impactul fiind soldat cu un mort şi trei răniţi.

3744 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe A2 din cauza unui accident. Un om a murit, alte trei persoane au fost rănite

Trafic blocat pe A2 din cauza unui accident. Un om a murit, alte trei persoane au fost rănite (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs la ora 04.35, în zona kilometrului 68, un autocar lovind din spate un tir, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tataranu, pentru MEDIAFAX.

" Un autocar a intrat în coliziune cu un tir, a lovit tirul din spate şi ulterior a ricoşat în parapete. În autocar se aflau nouă persoane, dintre acestea şapte pasageri şi doi conducători auto. Accidentul s-a soldat cu o persoană decedată, şoferul de rezervă care a fost găsit încarcerat. Trei persoane de sex feminin, tot din autocar, două dintre ele însărcinate, au fost transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, în stare stabilă", a declarat Ovidiu Tataranu pentru MEDIAFAX

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este blocat şi la ora transmiterii acestei ştiri, informează Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, maşinile au fost deviate pe rutele Drajna (DN3A) -Lehliu-A2 şi Drajna-Călăraşi(DN21) -(DN3)Lehliu pentru trafic greu.

"Precizăm însă că, până la reluarea traficului, autovehiculele rămase în coloană, de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, vor trece dirijat, de locul producerii accidentului, spre Capitală", se mai arată în informarea Poliţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici