Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza unui accident cu trei maşini. O persoană a fost rănită grav

Traficul rutier este blocat, la momentul transmiterii ştirii, pe DNCB la kilometrul 22 (localitatea Pantelimon), din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. O persoană a fost răniă grav în urma impactului.

795 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza unui accident cu trei maşini. O persoană a fost rănită grav

Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza unui accident cu trei maşini. O persoană a fost rănită grav

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, traficul rutier este blocat pe DNCB la kilometrul 22(localitatea Pantelimon), din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu o persoană rănită grav(încarcerată)", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi o depăşire neregulamentară.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, alcoolemia fiind 0.

O victimă a fost dusă la spital, conştientă.

La ora transmiterii ştirii, se circulă alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici