Un sucevean a fost prins în trafic cu un kilogram de cannabis

Poliţiştii antidrog din Suceava şi procurorii DIICOT au percheziţionat locuinţa unui bărbat, bănuit de operaţiuni ilegale cu droguri, de unde au ridicat peste un kg de fragmente vegetale de cannabis şi peste 25.000 de lei. Anterior, el a fost prins în trafic, cu peste un kg de droguri în maşină.

1129 afișări
Imaginea articolului Un sucevean a fost prins în trafic cu un kilogram de cannabis

Un sucevean a fost prins în trafic cu un kilogram de cannabis

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au prins, sâmbătă, în trafic, pe raza comunei Gălăneşti, un conducător auto, de 25 de ani, din comuna Volovăţ, care avea un kilogram de cannabis.

Ulterior, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Suceava şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Suceava au făcut o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost ridicat, în vederea expertizării, peste un kilogram de fragmente vegetale de cannabis.

"De asemenea, au fost indisponibilizaţi 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Bărbatul a fost reţinut şi, ulterior, arestat pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici