Trafic blocat pe DN25, în Galaţi, din cauza unui accident/ Cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav

Traficul rutier este blocat, marţi dimineaţa, pe DN 25, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Vameş, din judeţul Galaţi, din cauza unui accident în care au fost implicate două maşini.

600 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN25, în Galaţi, din cauza unui accident/ Cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav

Trafic blocat pe DN25, în Galaţi, din cauza unui accident

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc marţi dimineaţa pe DN25 Tudor Vladimirescu– Vameş, în judeţul Galaţi.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN25 Tudor Vladimirescu– Vameş (judeţul Galaţi) a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului traficul este blocat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit acestora, la faţa locului se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav, în accidentul produs în Galaţi

Cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital, marţi dimineaţa, în urma accidentului produs pe DN25, în judeţul Galaţi. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 65 de ani, aflat la volanul unei maşini, a intrat pe contrasens pe DN25, la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu din judeţul Galaţi şi a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 81 ani.

În urma impactului, un tînăr de 15 ani a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat de urgenţă la spital. Alţi patru răniţi, cei doi şoferi şi două pasagere cu vârste de 81 şi 75 de ani, au fost duşi, de asemenea, la spital de echipajele medicale.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri:
accident,
trafic,
blocat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici