Trafic feroviar blocat între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat pe calea ferată

Traficul feroviar între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu este blocat, vineri, din cauza unui tir încărcat cu carne care s-a ciocnit cu un autoturism, după care s-a răsturnat pe calea ferată aflată în apropierea DN 7, accidentul, în urma căruia o femeie a fost grav rănită, petrecându-se în judeţul Vâlcea.

507 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat pe calea ferată

Trafic feroviar blocat între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat pe calea ferată (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe DN 7, în apropriere de Gara Câineni, primele date arătând că o femeie aflată la volanul unui autoturism Daewoo Cielo a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir care circula regulamentar.

În urma impactului, tir-ul a ajuns pe calea ferată aflată în imediata şoselei, unde s-a răsturnat, blocând traficul feroviar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subcomisarul Eusebiu Predonescu, în urma accidentului femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată în maşină, fiind în stare gravă.

Traficul rutier pe DN7 se desfăşoară alternativ pe sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea poliţiştilor, iar traficul feroviar este blocat, la faţa locului fiind aşteptată o macara pentru scoaterea tir-ului de pe calea ferată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici