Trafic îngreunat pe mai multe artere din ţară, din cauza unor accidente sau a unor lucrări

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, vineri dimineaţă, pe mai multe artere din judeţele Sibiu, Caraş-Severin şi Buzău, din cauza unor accidente sau a unor lucrări.

388 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe mai multe artere din ţară, din cauza unor accidente sau a unor lucrări

Trafic îngreunat pe mai multe artere din ţară, din cauza unor accidente sau a unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat pe sensul de mers Deva către Sibiu, ocupând banda a doua. Se circulă pe prima banda, precum şi pe cea de urgenţă, fără ca valorile de trafic să fie ridicate.

Totodată, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 58A, în apropierea localităţii Ezeriş, circulaţia rutieră este îngreunată, după ce un excavator a rămas imobilizat pe prima bandă a sensului de mers Lugoj - Reşiţa, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. 

Traficul va fi reluat vineri în condiţii normale, după remedierea defecţiunii şi eliberarea drumului.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru lucrări de reparaţie. Traficul se desfăşoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare. De asemenea, pe acest pod, este instituită, vineri între orele 10.00-22.00, sâmbătă între orele 8.00-18.00 şi duminică în intervalul orar 12.00-22.00, restricţie pentru tonajul greu, respectiv al autoturismelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Tot în judeţul Buzău, există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN10 Buzău - Braşov, ca urmare a alunecărilor de teren produse în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici