Trafic intens pe DN1: Aglomeraţie în Comarnic, pe drumul spre munte

  • Circulaţia pe Drumul Naţional 1 între Ploieşti şi Braşov a început să se desfăşoare cu dificultate, vineri.
  • S-a format o coloană de maşini pe sensul de urcare către munte, la Comarnic.
696 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe DN1: Aglomeraţie în Comarnic, pe drumul spre munte

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploieşti - Braşov, circulându-se în coloană pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova.

În staţiunile montane, se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se pe alocuri coloană între Buşteni şi Azuga.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare slabă pe raza staţiunilor turistice de pe Valea Prahovei.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Pentru evitarea aglomeraţiei, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  • Autostrada A3 - DN 1A Ploieşti – Cheia – Braşov;
  • Autostrada A1 – Bucureşti – Piteşti - DN 73 - Câmpulung - Râşnov;
  • Bucureşti – DN 7 – DN 71 - Târgovişte – DN 72A Câmpulung – DN 73 – Râşnov;
  • Bucureşti – DN 7 – DN 71 Târgovişte – Sinaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici