Trafic oprit pe Autostrada Deva-Nădlac din cauza unui accident cu trei maşini

Traficul este oprit sâmbătă după-amiaza pe Autostrada A1, în zona localităţii Margina, judeţul Timiş, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei maşini.

215 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe Autostrada Deva-Nădlac din cauza unui accident cu trei maşini

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Deva - Nădlac, la kilometrul 426, în zona localităţii Margina, judeţul Timiş, s-a produs un accident în care au fost implicate 3 autovehicule.

ISU Timiş transmite că în accident au fost implicate două autoturisme şi o camionetă, cu 13 persoane.

În urma accidentului au rezultat patru victime, susţin pompierii. Dintre acestea, o femeie cu traumatisme la nivelul claviculei şi un minor care acuză dureri în piept sunt transportaţi de către ambulanţa SMURD la Spitalul Orăşenesc Făget, iar un bărbat rănit la o mână va fi transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pius Brînzeu Timişoara.

A patra victimă a refuzat transportul la spital.

Circulaţia în zonă este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfăşurându-se printr-o parcare din zonă. Valorile de trafic sunt în creştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici