Trafic oprit pe între Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, pentru Raliul Maramureşului

Traficul rutier este oprit, duminică, până la ora 19.00, pe DN 18, pe între Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, pentru desfăşurarea Raliului Maramureşului, informează Centrul Infotrafic.

215 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe între Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, pentru Raliul Maramureşului

Trafic oprit pe între Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, pentru Raliul Maramureşului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică, între orele 09.00 – 19.00, circulaţia este oprită pe DN 18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, pe tronsonul kilometric 15 – 38 (Pasul Gutâi), din judeţul Maramureş, pentru desfăşurarea competiţiei „Raliul Maramureşului”.

În această perioadă, traficul va fi deviat pe DJ 184 – Cavnic.

Campionul naţional en titre, Simone Tempestini, conduce în Raliul Maramureşului, etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, după cele şase probe speciale desfăşurate sâmbătă.

Duminică sunt programate ultimele şase probe speciale.

Maramureşul revine în calendarul Campionatului Naţional de Raliuri după 14 ani de pauză. 75 de echipaje s-au înscris la această etapă care are loc exclusiv pe asfalt, cu o lungime totală a probelor de 142,40 km.

Bogdan Marişca este lider în clasamentul general al piloţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici