Trafic oprit prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu

  • Traficul este oprit, miercuri, pe ambele sensuri prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu.
  • De asemenea, traficul este restricţionat pentru camioane în punctul de trecere Negru Vodă.
  • Deciziile, luate din cauza protestelor din Bulgaria.
318 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu

Trafic oprit prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu

Potrivit IPTF Giurgiu, miercuri, de la ora 10.00, traficul prin punctul de trecere este oprit pe ambele sensuri. Decizia a fost luată din cauza acţiunilor de protest ale fermierilor din Bulgaria, care au loc în imediata apropriere a incintei PTF Ruse.

Şi Garda de Coastă a anunţat că de la ora 9.50 până la 12.00 în PTF Negru Vodă este restricţionat traficul pe sensul de intrare în Bulgaria, pentru camioane.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în localitatea bulgarească Durankulak, care se află la o distanţa de aproximativ 5 kilometri de graniţă, se desfăşoară proteste ale transportatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici