Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

Traficul este restricţionat pe şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti din Capitală, după ce joi şoferul unui microbuz care transporta persoane a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, lovind un stâlp. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spitalul Elias.

583 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

În jurul orei 6:50, şoferul unui microbuz care transport persoane, ce se deplasa pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti dinspre Doi Cocoşi către bulevardul Ion Ionescu de la Brad din Capitală, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un stâlp, după care a intrat pe contrasens, informează Brigada Rutieră. Stâlpul a căzut pe o stradă adiacentă, Piscul Scoarţei.

În microbuz se aflau şase persoane, iar în urma impactului, două au fost transportate la Spitalul Elias, celelalte refuzând acest lucru.

Traficul este restricţionat în Sectorul 1, pe şoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, banda 1 către bulevardul Ion Ionescu de la Brad, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului, mai precizează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici