Trafic restricţionat între Ploieşti şi Bucureşti

Traficul rutier pe drumul naţional 1 între Bucureşti şi Ploieşti se desfăşura cu restricţii, joi după amiază, în localitatea Potigrafu, din cauza unui accident rutier în urma căruia o femeie însărcinată a ajuns la spital, iar în zonă se circula pe o singură bandă pentru fiecare sens de mers.

36 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat între Ploieşti şi Bucureşti

Trafic restricţionat între Ploieşti şi Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, la kilometrul 42 + 500 de metri al drumului naţional 1, în localitatea Potigrafu.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că un autoturism Dacia Logan care circula spre Ploieşti nu a acordat prioritate la ieşirea în DN 1 dintr-o benzinărie şi a fost lovit de un alt autoturism, marca Ford, care se îndrepta tot spre Ploieşti.

În urma impactului dintre cele două maşini, o femeie însărcinată care se afla în autoturismul Ford a fost rănită, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean e Urgenţă Ploieşti.

Conform poliţiştilor, medicii de la Spitalul de Urgenţă urmează să stabilească dacă femeia va rămâne internată în această unitate sanitară sau va fi transportată la maternitatea din Ploieşti, pentru îngrijiri de specialitate.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe DN 1, în localitatea Potigrafu, se circula pe o singură bandă pe fie care sens de mers, celelalte două benzi ale drumului fiind blocate, poliţiştii făcând cercetări la locul accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici