Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui. O maşină s-a ciocnit cu o motocicletă

  • Circulaţia este restricţionată pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa
  • Restricţiile de circulaţie, impuse după o coliziune între un autoturism şi o motocicletă
  • Anterior, circulaţia se desfăşura în coloană în urma unui carambol între cinci maşini
5263 afișări

ACTUALIZARE 07:45. Circulaţia este restricţionată pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism şi o motocicletă. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, anunţă Centrul Infotrafic, din Poliţia Română.

Accidentul a avut loc la kilometrul 99, în zona localităţii Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă.
 
Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 15 minute.
 
„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, potrivit sursei citate.

Centrul Infotrafic, din cadrul Poliţiei Române, anunţă că, sâmbătă, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 103, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme.

Conform sursei citate, blocajul este în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi.

„Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă”, anunţă Infotrafic.

Sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici