Trafic rutier îngreunat pe Autostrada A1 după ce o maşină implicată într-un accident a luat foc

Circualţia rutieră se desfăşoară cu dificulate, vineri seara, pe Autostrada A1, la kilometrul 80, sensul de mers spre Bucureşti, după ce traficul fost blocat, timp de zeci de minute, din cauza unui accident, în urma căruia un autoturism a luat foc, iar trei persoane au fost rănite.

1519 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat pe Autostrada A1 după ce o maşină implicată într-un accident a luat foc

Trafic rutier îngreunat pe Autostrada A1 după ce o maşină implicată într-un accident a luat foc

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că două maşini s-au ciocnit, iar una dintre victime a rămas încarcerată în unul dintre vehicule. În urma impactului, unul dintre autoturismele implicate în accident a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a fost stins de pompierii din Argeş, răniţii fiind preluaţi de un echipaj SMURD Argeş şi de o ambulanţă a Serviciului Judeţean Dâmboviţa şi transportaţi la Spitalul Judeţean Piteşti şi la Spitalul Găeşti.

Din cauza accidentului, traficul pe A1 a fost blocat, timp de zeci de minute, iar, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia se desfăşura cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici