Trafic rutier îngreunat pe DN 1, la ieşirea din Comarnic

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1 se desfăşoară cu dificultate, vineri dimineaţă, la ieşirea din Comarnic spre Sinaia, din cauza unui accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

184 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat pe DN 1, la ieşirea din Comarnic

Trafic rutier îngreunat pe DN 1, la ieşirea din Comarnic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt Poliţiei Prahova, agent Raluca Brezeanu, în jurul orei 9.00, la ieşirea din Comarnic, un autorutism Alfa Romeo care se îndrepta dispre Bucureşti spre Braşov a intrat într-o depăşire şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, şoferul autoturismului Alfa Romeo a murit pe loc.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN1, la kilometrul 108, este blocată pe un sens de mers din cauza intervenţiei poliţiştilor, care fac măsurători la locul accidentului. În aceste condiţii, traficul rutier se desfăşoară alternativ pe o singură bandă, circulaţia fiind dirijată de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici