Traficanţi de droguri, încătuşaţi în Cluj

Opt bărbaţi au fost reţinuţi în judeţul Cluj pentru trafic de droguri de mare risc. Reţeau trafica droguri de mare risc, cannabis şi xanax.

1410 afișări
Imaginea articolului Traficanţi de droguri, încătuşaţi în Cluj

Traficanţi de droguri, încătuşaţi în Cluj

Poliţiştii din Cluj şi procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 10 percheziţii domiciliare, în judeţul Cluj, în două cauze penale, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Au fost audiate 50 de persoane.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2022 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, manipulat, stocat şi distribuit, în mod direct şi indirect, droguri de risc şi de mare risc, precum şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în judeţul Cluj.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 291 de punguliţe cu droguri de mare risc, 600 de grame de droguri de mare risc, 200 de grame de cannabis şi 26 de comprimate de xanax.

De asemenea, au fost depistate şi ridicate 29.100 de lei, 450 de euro, 17 telefoane mobile, precum şi alte bunuri de interes.

8 bărbaţi au fost reţinuti, pentru 24 de ore, urmând ca joi 7 dintre aceştia să fie prezentaţi magistraţilor. Totodată, faţă de o femeie, de 32 de ani, a fost luată măsura control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici