Video Traficanţi şi consumatori de droguri din Capitală, Ilfov şi Giurgiu, arestaţi

Nouă traficanţi şi consumatori de droguri care acţionau în sectoarele 5 şi 6 din Capitală, dar şi în judeţele Ilfov şi Girugiu, au fost arestaţi preventiv, ei fiind prinşi în urma mai multor percheziţii domiciliare.

259 afișări

Aproximativ trei luni, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au urmărit pentru a strânge probe referitor la activitatea infracţională a uneia dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Sectorul 6.

În urma cercetărilor s-a stabilit că membrii grupării vindeau heroină în sectoarele 5 şi 6 din Capitală, precum şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Astfel, au fost identificate 13 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 52 de ani.

Joi, poliţiştii antidrog au făcut zece percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, situate în Capitală, în localităţile Snagov, judeţul Ilfov şi Mihăileşti, judeţul Giurgiu.

Descinderile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

"În locuinţele suspecţilor au fost descoperite 25 grame de heroină, 289 comprimate de metadonă, cinci comprimate de suboxonă, fragmente vegetale verzi şi uscate de canabis, şase telefoane mobile şi şase cartele SIM, suma de 3.630 de lei (despre care se deţin date că provine din traficul de droguri), precum şi diferite materiale folosite la ambalarea şi consumul drogurilor", se mai arată în comunicat.

În urma descinderilor, cei 13 membrii ai grupării au fost duşi pentru la audieri, la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procuroroilor şi a dispus arestarea preventivă a nouă membrii ai reţelei, pe o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii antidrog continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici