Traficul aerian se dezmorţeşte. La jumătatea lui iulie, de pe Otopeni au plecat curse charter spre 26 de destinaţii

  • Numărul destinaţiilor externe către care au plecat avioanele charter de pe aeroportul Otopeni din Capitală a crescut de la 15 în săptămâna 15-21 iunie la 26 în săptămâna 13-19 iulie
  • Revenirea are loc în contextul în care activitatea a fost mult restricţionată odată cu starea de urgenţă cauzată de coronavirus.
2374 afișări
Imaginea articolului Traficul aerian se dezmorţeşte. La jumătatea lui iulie, de pe Otopeni au plecat curse charter spre 26 de destinaţii

Traficul aerian se dezmorţeşte. La jumătatea lui iulie, de pe Otopeni au plecat curse charter spre 26 de destinaţii

Numărul destinaţiilor externe către care au plecat avioanele charter de pe aeroportul Otopeni din Capitală a crescut de la 15 în săptămâna 15-21 iunie la 26 în săptămâna 13-19 iulie, potrivit datelor transmise de oficialii CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti) la solicitarea ZF. Revenirea are loc în contextul în care activitatea a fost mult restricţionată odată cu starea de urgenţă cauzată de coronavirus.

„(În perioada 13-19 iulie 2020 - n. red.), cursele charter au fost efectuate atât spre destinaţii interne, cât şi spre destinaţii externe, astfel: două destinaţii interne (Bacău şi Craiova) şi 26 de destinaţii externe, în următoarele ţări: Grecia, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Germania, Cipru, Olanda, Elveţia, Anglia, Macedonia de Nord, Spania, Israel, Italia, Irak, Suedia, Kazahstan, Polonia“, spun reprezentanţii CNAB.

Zborurile au fost operate de mai multe companii aeriene, printre care Aegean Airlines, Blue Air şi Tarom. În total, în perioada 13-19 iulie 2020, pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti, s-a înregistrat un trafic aerian cuprinzând 998 de mişcări de aeronave, adică aterizări şi decolări. Cu o lună în urmă, între 15 şi 21 iunie, acelaşi indicator fusese 393.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici