Traficul între Braşov şi Târgu-Mureş este blocat / Două persoane blocate la o cabană din zonă au fost evacuate de echipajele de intervenţie

  • DN13 - Valea Bogăţii - este blocat după ce apa a adus de pe versanţi pietre şi copaci rupţi
  • Două persoane au ramas blocate într-o cabana din zonă
  • Pompierii încearca să curete drumul ca să deblocheze şoferii
2962 afișări
UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri, deşi carosabilul este încă acoperit cu apă. Se formaseră coloane pe o distanţă de 5 kilometri, iar echipajele de poliţie rutieră s-au deplasat în zonă pentru fluidizarea traficului.
 
UPDATE: S-a reluat circulaţia pe un sens pe DN 13
 
Ai grijă dacă vrei să te deplasezi între Bucureşti şi Cluj! În pădurea Bogaţii din judetul Braşov şoseaua a fost inundată. A plouat torenţial, iar apa a adus de pe versanţi pietre şi copaci rupţi. Şoferii din zonă nu mai pot înainta până când pompierii vor curăţa şi elibera şoseaua. 
 
Două persoane au rămas blocate într-o cabană din zonă şi au avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Pompierii au reuşit să le evacueze din clădire. Dacă vrei să eviţi zona poţi alege ruta ocolitoare spre Făgăraş sau Covasna.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici