Traficul pe Defileul Jiului nu va mai fi închis

Circulaţia rutieră prin Defilul Jiului nu va mai fi închisă de joi, aşa cum anunţa Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, restricţiile urmând să fie aplicate de la începutul lunii mai, a declarat şeful Administraţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, Dumitru Leuştean.

151 afișări
Imaginea articolului Traficul pe Defileul Jiului nu va mai fi închis

Traficul pe Defileul Jiului nu va mai fi închis (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic anunţa că din 21 aprilie şi până în 21 septembrie, între orele 10.00 şi 13.00, în zilele de marţi şi joi, traficul între Bumbeşti şi Livezeni, pe DN 66, ar urma să fie închis din cauza unor lucrări de amenajare hidroenergetică a râului Jiu.

Şeful Administraţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, Dumitru Leuştean, a declarat, însă, că până acum el nu a fost anunţat oficial despre o astfel de măsură, singurele informaţii pe această temă fiind cele din presă.

"Noi nu avem nicio informare oficială şi nici nu vă putem spune când se va închide circulaţia, pentru că de închis se va închide temporar, la fel ca în anii trecuţi. Trebuie luate însă unele avize, noi trebuie să montăm indicatoare rutiere pentru a-i avertiza pe conducătorii auto din timp şi mai sunt de parcurs unele etape", a spus Dumitru Leuştean.

Acesta apreciază că traficul se va desfăşura normal până la începutul lunii mai, decizia de închidere temporară a circulaţiei urmând să fie anunţată din timp.

Circulaţia rutieră a fost afectată în ultimii ani prin Defileul Jiului şi de cedarea structurii de rezistenţă a unui pod, dar şi de diverse alunecări de teren, de la mijlocul anului trecut fiind în vigoare o restricţie pentru accesul camioanelor mai grele de 20 de tone, după ce o porţiune din malul Jiului s-a erodat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici