Traficul pe DN1, îngreunat din cauza unui accident

Traficul rutier pe DN1, la intrarea în Ploieşti dinspre Braşov, este îngreunat după ce luni după-amiază, în zonă s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un camion şi o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic.

14 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, îngreunat din cauza unui accident

Traficul pe DN1, îngreunat din cauza unui accident (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Traficul rutier este îngreunat pe DN1, la kilometrul 68, la intrarea în municipiul Ploieşti dinspre Braşov, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate un autocamion şi o dubiţă. Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă pe sensul către Ploieşti. În urma accidentului două persoane au fost ranite grav", precizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii nu au dat informaţii despre eventuale victime ale incidentului rutier.

"Recomandăm participanţilor la trafic să circule cu viteză redusă, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul producerii accidentului şi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată", mai scriu reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici