Traficul rutier, deviat din Braşov către Vălenii de Munte

Servici Poliţiei Rutiere Braşov a deviat circulaţia pe DN1A Cheia-Săcele-Vălenii de Munte-Ploieşti, întrucât traficul s-a aglomerat pe sensul către Bucureşti.

453 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, deviat din Braşov către Vălenii de Munte

Traficul rutier, deviat din Braşov către Vălenii de Munte (Imagine: Mediafax Foto)

Biroul de Poliţie Rutieră pentru DN1 a anunţat că traficul rutier pe Valea Prahovei a început să se intensifice, sâmbătă la prânz, pe sensul către Bucureşti, între staţiunile Predeal şi Sinaia, din Sinaia circulându-se în coloană şi pe sensul către Braşov, informează Centrul Infotrafic.

Pe DN 1A Braşov-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti, poliţiştii spuneau că nu au apărut probleme de fluenţă.

"Se preconizează însă că în următoarele ore traficul rutier se va îngreuna atât pe DN 1, cât şi pe DN 1A, mai ales pe sensul de coborâre. De aceea, îi sfătuim pe conducătorii auto să evite cele două drumuri. Din Braşov se poate ajunge la Bucureşti pe DN 73, prin culoarul Bran-Rucăr, iar din Sinaia se poate circula pe DN 71, prin Pucioasa şi Târgovişte", precizează Infotrafic.

Citeşte şi:

Traficul rutier pe Valea Prahovei, din nou aglomerat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici