Traficul rutier pe DN 1 a început să se aglomereze în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul Naţional 1 a început să se aglomereze, joi după amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, sute de turişti care au petrecut Revelionul la munte întorcându-se către Bucureşti şi Ploieşti.

74 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN 1 a început să se aglomereze în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier pe DN 1 a început să se aglomereze în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul rutier este aglomerat, joi după-amiază, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, anunţă Poliţia Prahova.

Sute de turişti care au petrecut noaptea dintre ani la munte se întorc către Bucureşti şi Ploieşti iar, pe de altă parte, sute de turişti care vor petrece week-end-ul la munte, pe Valea Prahovei şi în Braşov, se îndreaptă către munte.

Poliţia le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor rutieri i să circule cu prudenţă maximă.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, 90 de poliţişti rutieri acţionează joi pe drumurile naţionale şi judeţene din Prahova, 15 radare fiind amplasate pe aceste tronsoane.

Mii de turişti au petrecut Revelionul la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov, pentru cei mai mulţi dintre ei vacanţa de Revelion încheindu-se joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici