Tragedia care a lovit 3 persoane care au decis să trăiască într-un cort, departe de lume

  • Două femei şi un copil au murit de foame şi de frig în Colorado.
  • Cadavrele lor au fost găsite de un trecător.
  • Decizia de a abandona civilizaţia a fost luată după pandemia de Covid.
9890 afișări
Imaginea articolului Tragedia care a lovit 3 persoane care au decis să trăiască într-un cort, departe de lume

Tragedia păţită de 3 persoane care au decis să trăiască într-un cort, în natură

Au vrut să intre în contact cu natura, după restricţiile impuse de pandemie, neluând în calcul că se vor confrunta cu pericole precum foame şi oboseală extremă.

O mamă, fiul şi o altă femeie au murit de foame şi frig în Colorado, în Parcul Naţional Gunnison, la aproximativ 500 de kilometri vest de Denver.

Rămăşiţele lor au fost găsite de un călător, în pădure.

Potrivit presei americane, bărbatul a zărit un cort mic în direcţia căruia a strigat, dar nimeni nu i-a răspuns. Înăuntru se aflau trupurile a două persoane, nu departe, afară, a dat de un al treilea corp, practic mumificat.

Excursionul a cerut ajutor. Autorităţile au descoperit că acele persoane erau moarte de cel puţin un an. Pe cadavre au fost găsite semne clare de malnutriţie.

Conform celor constatate, Rebecca Vance, 42 de ani, a fost cea care a decis să se îndepărteze de civilizaţie şi să se apropie de natură.

Decizia a venit în perioada Covid şi, în iulie 2022, a plecat, luându-l cu ea pe fiul  de 14 ani şi pe sora ei, Christine.

Potrivit anchetatorilor, cei trei au plecat în vară. Dar, treptat, au apărut problemele. Puterea lor a dispărut după zile de malnutriţie şi semi-foame.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici