TRAGEDIE în Bacău, în urma unui incendiu: O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este în stare gravă

O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este în stare gravă, în urma incendiului produs, marţi seara, într-un apartament din Bacău. Incendiul a fost provocat chiar de copii, după ce s-au jucat cu chibriturile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

449 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE în Bacău, în urma unui incendiu: O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este în stare gravă

TRAGEDIE în Bacău, în urma unui incendiu: O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este în stare gravă

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa de 3 ani a murit, decesul fiind declarat la spital. Fratele ei de 2 ani este în stare gravă.

„Amândoi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău de echipajele SMURD. Au fost scoşi din apartament în stare de inconştienţă. S-au făcut manevre de resuscitare la faţa locului şi au continuat la spital. Nu au suferit arsuri, ci au fost intoxicaţi cu fum”, a declarat Grecu.

Acesta a precizat că incendiul, care a izbucnit într-un apartament aflat la demisolul unui bloc din Bacău, a fost provocat chiar de cei doi copii care s-au jucat cu chibriturile.

„Incendiul a fost observat cu întârziere. Cei doi copii erau singuri în cameră, în dormitor. S-au jucat cu chibriturile. Se pare că au dat foc la salteaua patului. Era un părinte în casă. A fost însă o degajare mare de fum”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În apartament mai era un copil de patru luni, acesta fiind scos însă până la sosirea pompierilor.

Echipajele ISU au mai evacuat patru adulţi şi un copil din blocul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici