TRAGEDIE în Dâmboviţa: Bebeluş de patru luni, mort în urma unui incendiu

Un bebeluş de patru luni a murit, luni, în urma unui incendiu produs în localitatea Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa. Mama acestuia nu a reuşit să-l scoată la timp din locuinţa cuprinsă de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

773 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE în Dâmboviţa: Bebeluş de patru luni, mort în urma unui incendiu

TRAGEDIE în Dâmboviţa: Bebeluş de patru luni, mort în urma unui incendiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un incendiu a izbucnit la o locuinţă din localitatea Corbii Mari.

Arderea a fost generalizată, mai multe echipaje intervenind pentru stingerea flăcărilor.

După lichidarea incendiului, pompierii au intrat în casă şi au găsit trupul carbonizat al unei fetiţe în vârstă de patru luni.

„Arderea a fost generalizată, iar după ce au lichidat incendiul colegii au reuşit să pătrundă în locuinţă. În casă a fost găsit trupul carbonizat al unui copil de patru luni. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, a spus Telea.

Surse judiciare au declarat că, în momentul izbucnirii flăcărilor, mama se pare că nu era în locuinţă.

Fraţii bebeluşului ar fi fost scoşi la timp din casă, însă fetiţa de patru luni nu a mai putut fi salvată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici