Traian Băsescu, despre înregistrările cu Kovesi: Şefa DNA ar trebui să fie trimisă la beci

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV, în urma înregistrărilora apărute cu Laura Codruţa Kovesi că oamenii politici sunt ţinte pentru şefa DNA, afirmând că aceasta ar trebui să fie "trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi".

7744 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, despre înregistrările cu Kovesi: Şefa DNA ar trebui să fie trimisă la beci

Traian Băsescu, despre înregistrările cu Kovesi: Şefa DNA ar trebui să fie trimisă la beci

"Această înregistrare îmi confirmă un lucru, şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia hai să îl reducem pe primul ministru, este vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de trei, patru miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu. (...) Deci sunt canalele controlate care execută politicieni", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu la RTV.

Traian Băsescu a afirmat că şefa DNA ar trebuie "trimisă la beci".

"OUG 13 nu este singurul dosar în care doamna Kovesi s-a implicat direct, să controleze şi să aprobe tot ce trebuie ca să se ajungă la ţintă. Mai sunt dosare, eu mai ştiu cel puţin unul. (...) Femeia asta trebuie arestată pe loc. Trebuie încătuşată, trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi, şi pe urmă procurorii care au fost obligaţi să facă dosare să vină martori. Au stat zeci de oameni politici importanţi în beciuri, pentru că doamna avea nevoie să iasă cu dosare răsunătoare", a declarat susţinut Băsescu.

Fost preşedinte Traian Băsescu a spus că Laura Codruţa Kovesi "sacrifică destine pentru propria ei glorie" şi că în cadrul DNA sunt procurori care "s-au săturat să mai facă dosare la comandă".

Codruţa Kovesi apare într-o înregistrare audio, difuzată de România TV, în cadrul unei şedinţe cu procurorii din subordine, în care îi spune lui Jean Uncheşelu că îşi doreşte să "decapeze" instituţional dosarul cu casele şi să ajungă la premier. Tudorel Toader anunţă că sesizează Inspecţia Judiciară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici