Transfăgărăşanul, închis duminică în Argeş, între Cabana Capra şi Tunelul Bâlea Lac

Transfăgărăşanul va fi închis duminică, între orele 6.00 - 16.00, în Argeş, între Cabana Capra şi Tunelul Bâlea Lac, pentru o competiţie sportivă.

548 afișări
Imaginea articolului Transfăgărăşanul, închis duminică în Argeş, între Cabana Capra şi Tunelul Bâlea Lac

Duminică, 10 septembrie 2023, circulaţia rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărăşan), în intervalul orar 06:00 – 16:00, pe tronsonul aferent judeţului Argeş ce este cuprins între km 108 (Cabana Capra) şi km 116+808 (Tunelul Bâlea Lac), având în vedere traseul şi programul competiţiei sportive de maraton, constând în cinci tipuri de probe de alergare Transmaraton – Ediţia a XII-a, informează Poliţia Argeş.

„Vă recomandăm să respectaţi toate regulile de circulaţie, să circulaţi prudent, să nu vă angajaţi în efectuarea de manevre riscante în trafic şi să respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri, care se vor afla în teren”, spune sursa citată.

Transmaraton este o platformă de running şi fundraising din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici