VIDEO  Tratat ca o cârpă: un lucrător de la paza McDonald's a înmnuiat sacul de dormit al unui bărbat fără adăpost

Un agent de securitate McDonald's a curăţat o stradă din Londra înmuiând podeaua pe care stătea un bărbat fără adăpost.

265 afișări
Imaginea articolului Tratat ca o cârpă: un lucrător de la paza McDonald's a înmnuiat sacul de dormit al unui bărbat fără adăpost

Tratat ca o cârpă: un lucrătorul de la pază McDonald's a înmnuiat sacul de dormit al unui bărbat fără adăpost

Videoclipul arată şi momentul în care angajatul loveşte cu piciorul lucrurile personale ale bărbatului, aflate în afara fast-food-ului de pe strada Victoria. Incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută.

Un purtător de cuvânt al McDonald's a declarat că compania i-a „înlăturat definitiv” pe „gardienii de securitate implicaţi”. Bărbatul a spus „lasă-mă în pace”, înainte ca agentul de securitate să-i dea pătura cu piciorul şi să pulverizeze mai multă apă pe trotuar, în încercarea de a spăla zona.

Un alt agent de securitate a încercat să oprească un spectator să filmeze. Damon Evans, care a filmat incidentul, şi alţi martori, au descris situaţia drept „comportament revoltător” şi au numit-o „dezgustătoare”.

Un purtător de cuvânt al McDonald's a spus că a fost „şocat şi întristat de acest incident”.  A adăugat: „Echipei restaurantului i s-a reamintit importanţa de a trata toţi oamenii cu respect, inclusiv persoanele vulnerabile, atât în ​​restaurant, cât şi în comunitatea mai largă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici