Trei autobuze, implicate într-un accident, la Satu Mare: Patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost transportate la spital, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din municipiul Satu Mare în care au fost implicate trei autobuze, cauza fiind nerespectarea distanţei în mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

521 afișări
Imaginea articolului Trei autobuze, implicate într-un accident, la Satu Mare: Patru persoane au fost transportate la spital

Accident în care au fost implicare trei autobuze, la Satu Mare: Patru persoane au fost transportate la spital

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ţinca, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că şoferii celor trei autobuze au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Patru persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din municipiul Satu Mare. Din primele informaţii rezultă că, pe fondul nerespectării distanţei în mers, un autobuz condus de un bărbat de 50 de ani a intrat în coliziune cu un alt autobuz iar acesta a fost proiectat în al treilea autobuz. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Ţinca.

Potrivit acesteia, în urma investigaţiilor medicale, în cazul a două persoane din cele patru, pasagere în autobuze, s-a constatat că una avea un dinte spart, iar alta o fractură de umăr. Celelalte nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cele trei autobuze aparţineau unei firme care transportă angajaţii unei societăţi comerciale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici