Trei bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai

Trei bărbaţi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, în noapte de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp de pe linia de tramvai, pe şoseaua Giurgiului din Capitală, anunţă Brigada Rutieră. În autoturism erau patru pasageri.

638 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai

Trei bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai (Imagine: Octav Ganea / Mediaafx ARhiva Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00.Cei trei bărbaţi, cu vârste între 24 şi 28 de ani, se deplasau cu un autoturism marca BMW pe şoseaua Giurgiului spre strada Luica, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, comisarul Ovidiu Munteanu.

“Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţine al cablurilor de tensiune a liniei de tramvai. În maşină se aflau patru ocupanţi, toţi bărbaţi cu vârste între 24 şi 28 de ani. Au rezultat trei victime, două uşor rănite şi un grav. Toate trei au fost transportate la spital, două la Bagdasar-Arseni, una la Universitar”, susţine Ovidiu Munteanu.

Cea de-a patra persoană aflată în maşină a refuzat transportul la spital. Şoferul, un tânăr de 24 de ani ce avea permisul din luna aprilie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citeşte şi: Accident în Iaşi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici