Trei bărbaţi reţinuţi în Capitală pentru lipsire de libertate şi viol în cazul a doi minori

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate şi viol, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei. În urma cercetărilor s-a stabilit că în aprilie 2013, trei bărbaţi de 23, 28 şi respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal şi violat doi minori.

1175 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi reţinuţi în Capitală pentru lipsire de libertate şi viol în cazul a doi minori

Trei bărbaţi reţinuţi în Capitală pentru lipsire de libertate şi viol în cazul a doi minori

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate şi viol, joi, conform datelor unui comunicat de presă remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei. Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale, Serviciul Omoruri- Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au pus în aplicare, trei mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

„În fapt în luna iunie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma analizării rezultatelor percheziţiei informatice într-un dosar în instrumentare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol”, se arată în comunicat.

În acest sens au fost efectuate investigaţii şi audieri, iar în urma tuturor cercetărilor s-a stabilit că în luna aprilie a anului 2013, trei bărbaţi cu vârste de 23, 28 şi respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal doi minori, pe care i-au adus într–un apartament situat pe raza Sectorului 2 din Capitală, iar sub ameninţări i-ar fi constrâns să întreţină relaţii sexuale, i-ar fi agresat şi supus la umilinţe.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale – Serviciul Omoruri – Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol.

Taguri:
viol,
politie,
retineri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici