Trei consilieri municipali din Vaslui şi-au anunţat demisiile din PNL şi PPDD în plenul şedinţei CL

Trei consilieri municipali din Vaslui şi-au anunţat demisiile din PNL şi PPDD în plenul şedinţei Consiliului Local de miercuri, urmând ca aceştia să activeze ca independenţi, în cazul celor doi aleşi din partidul lui Dan Diaconescu, şi în Partidul Liberal Reformator, în cazul consilierului PNL.

180 afișări
Imaginea articolului Trei consilieri municipali din Vaslui şi-au anunţat demisiile din PNL şi PPDD în plenul şedinţei CL

Trei consilieri municipali din Vaslui şi-au anunţat demisiile din PNL şi PPDD în plenul şedinţei CL (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Primele mişcări în rândul consilierilor locali din municipiului Vaslui, în baza Ordonanţei 55/2014, au fost anunţate oficial în plenul şedinţei ordinare de miercuri, după ce trei aleşi s-au decis să nu mai activeze sub sigla partidului pe listele cărora şi-au câştigat mandatul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, cei doi consilierii PPDD care au fost aleşi în iunie 2012, Alexandru Volocaru şi Leonard Negruţi, şi-au dat demisiile din partid şi vor activa în continuare ca independenţi, potrivit propriilor opţiuni.

De asemenea, consilierul Andrei Abutoaiei, membru PNL, a anunţat trecerea la Partidul Liberal Reformator (PLR).

"Cei trei consilieri au depus şi hârtiile necesare la secretariatul unităţii administrativ-teritoriale, aşa după cum aveau obligaţia legală. Conform propriilor opţiuni, ei urmează să activeze în Consiliul Local ca independenţi, respectiv în Partidul Liberal Reformator”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX secretarul Primăriei Vaslui, Eduard Lăcătuşu.

Odată cu mişcările făcute de cei trei consilieri locali, structura CL Vaslui, cu un număr total de 21 de aleşi, arată astfel: nouă consilieri de la PSD, patru de la PNL, trei de la PDL, doi de la PC, unul de la PLR şi doi independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici