Trei curse aeriene interne au fost anulate deoarece nu puteau ateriza pe Aeroportul Iaşi din cauza ceţii

Trei curse aeriene interne au fost anulate, luni, deoarece nu puteau ateriza pe Aeroportul Iaşi din cauza ceţii, vizibilitatea fiind sub 350 de metri. De asemenea, cursa aeriană Koln - Iaşi a fost redirecţionată spre Aeroportul Bacău, de unde pasagerii vor fi preluaţi cu microbuze.

285 afișări
Imaginea articolului Trei curse aeriene interne au fost anulate deoarece nu puteau ateriza pe Aeroportul Iaşi din cauza ceţii

Trei curse aeriene interne au fost anulate deoarece nu puteau ateriza pe Aeroportul Iaşi din cauza ceţii

Trei curse interne programate pentru luni dimineaţă nu au mai plecat din Bucureşti, respectiv Cluj, către Iaşi.

Astfel, două curse operate de Tarom, respectiv Blue Air cu plecare din Bucureşti care trebuiau să aterizeze la Iaşi la 9.05 şi la 9.25 nici nu au mai decolat. Aceaşi situaţie s-a înregistrat şi în cazul cursei Cluj - Iaşi, care trebuia să ajungă la ora 11.15.

De asemenea, cursa aeriană Koln-Iaşi a fost redirecţionată spre Aeroportul Bacău, de unde pasagerii vor fi preluaţi cu microbuze puse la dispoziţie de către compania Blue Air şi aduşi la Iaşi.

"Nu s-a putut aterizat din cauza vizilibităţii mult sub limitele admise, vizibiltatea este acum 350 de metri, sub limitele stabilite de proceduri. Echipamentele şi sistemul de balizaj de la Aeroportul Iaşi funcţionează normal, însă în condiţiile de ceaţă densă decizia de aterizare aparţine operatorului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena Troia, purtător de cuvânt al Aeroportului Iaşi.

Iaşiul se află sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici