Trei curse Carpatair, deviate spre Arad după o ameninţare cu bombă

Trei curse Carpatair au aterizat pe Aeroportul Internaţional Arad, miercuri, începând cu ora 14.30, fiind deviate de la Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă pe acest aeroport, ulterior stabilindu-se că a fost vorba despre o alarmă falsă.

21 afișări
Imaginea articolului Trei curse Carpatair, deviate spre Arad după o ameninţare cu bombă

Trei curse Carpatair, deviate spre Arad după o ameninţare cu bombă

Directorul Aeroportului din Arad, Dan Bălăcel, a declarat că aceste trei curse au venit de la Munchen, Dusseldorf şi Chişinău şi urmau să aterizeze pe aeroportul din Timişoara, însă nu au primit aprobările, ca urmare a unei ameninţări cu bombă.

"Am fost solicitaţi să primim cele trei curse pentru că pe Aeroportul din Timişoara există o ameninţare cu bombă. În decurs de numai 20 de minute toate cele trei curse au aterizat la Arad", a declarat Bălăcel.

Potrivit sursei citate, pasagerii nu au coborât din aeronave. Acestea urmează să decoleze în cel mult 30 de minute spre Timişoara, după ce la ora 14.55 echipele de intervenţie au anunţat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici