Trei morţi şi trei răniţi grav, într-un accident pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal

Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite, în urma unui accident care a avut loc miercuri pe Drumul Naţional 73 A, între Predeal şi Râşnov. Pentru una dintre victime a fost solicitat un elicopter SMURD.

4802 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi trei răniţi grav, într-un accident pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal

Şase persoane rănite grav într-un accident pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal

Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului de la Pârâul Rece, trei victime au fost declarate decedate. Alte trei persoane, între care un copil, au răni grave, fiind solicitat la faţa locului şi un elicopter SMURD pentru preluarea uneia dintre victime în stare foarte gravă, pentru a o duce la un spital din Târgu Mureş.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Braşov au declarat că în accidentul de pe DN 73 A a fost implicat un singur vehicul, în care erau şase persoane, acesta ieşind în decor.

Poliţiştii rutieri sunt la locul producerii accidentului şi fac cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs evenimentul.

Potrivit primelor informaţii primite din partea reprezentanţilor ISU Braşov, şase persoane au fost rănite, între care patru erau încarcerate şi două inconştiente. ISU Braşov a interveni  cu două echipaje de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici