Trei morţi şi un rănit într-un accident pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Trei persoane au murit şi una a fost rănită grav în urma unui accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, în zona Domneşti, după ce maşina în care se aflau a intrat într-o dubiţă.

261 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi un rănit într-un accident pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Trei morţi şi un rănit într-un accident pe Şoseaua de Centură a Capitalei (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc după ce un tânăr, aflat la volanul unei maşini Skoda Octavia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de o autoutilitară care circula regulamentar, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada.

În urma accidentului, şoferul maşinii, în vârstă de 22 de ani, şi pasagerul din dreapta au murit pe loc.

Alte două persoane aflate în maşină au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în stare foarte gravă. Una dintre acestea, o tânără de 19 ani, a murit la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici