Trei morţi şi un rănit într-un accident petrecut pe DN 1 (Video)

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, duminică dimineaţă, iar alta a fost rănită într-un grav accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 1, la Comarnic, unde un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar plin cu turişti.

82 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi un rănit într-un accident petrecut pe DN 1 (Video)

Trei morţi şi un rănit într-un accident petrecut pe DN 1

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, accidentul s-a petrecut puţin după ora 4.00, la kilometrul 110+800 de metri al drumului naţional 1, în localitatea Comarnic.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un autoturism de teren Audi, care circula cu viteză mare pe direcţia Braşov – Bucureşti, a intrat pe contrasens, unde a lovit de un autocar plin cu turişti.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane aflate în autoturismul de teren au murit pe loc, iar o a patra, aflată în aceeaşi maşină, a fost grav rănită, fiind transportată cu o ambulanţă la spitalul din Sinaia. Conform poliţiştilor, niciunul dintre pasagerii autocarului nu a fost rănit.

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la detaşamentul de pompieri Sinaia pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de teren. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, lt. Bogdan Iliescu, a declarat că pompierii au intervenit pentru asigurarea zonei şi au împrăştiat pe carosabil material antiderapant întrucât în urma impactului dintre maşina de teren şi autocar rezervorul unuia dintre autovehicule s-a spart, iar combustibilul s-a scurs pe şosea.

În urma accidentului circulaţia rutieră pe DN 1 a fost complet blocată timp de aproape o oră, iar în momentul în care traficul a fost reluat s-a circulat, timp de mai bine de o oră, alternativ pe o singură bandă pentru ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici