Trei persoane agresate şi cinci maşini distruse, într-un scandal în Sectorul 3 al Capitalei

Trei persoane au fost agresate şi cinci maşini distruse, sâmbătă seară, într-un scandal între două grupuri de persoane care locuiesc pe aceeaşi stradă din Sectroul 3 al Capitalei, informează, duminică, Poliţia Capitalei.

198 afișări
Imaginea articolului Trei persoane agresate şi cinci maşini distruse, într-un scandal în Sectorul 3 al Capitalei

Trei persoane agresate şi cinci maşini distruse, într-un scandal în Sectorul 3 al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Scandalul de pe strada Oriav a izbucnit în jurul orei 23.20, Secţia 23 de Poliţie fiind anunţată că două grupuri de persoane care locuiesc pe aceeaşi stradă s-au luat la bătaie. Doi bărbaţi, în vârstă de 55 şi 60 de ani, au ajuns la spital în urma bătăii, unul rămânând internat.

Un altul, Florentin C., un tânăr de 22 de ani, a fost şi el agresat.

Potrivit Poliţiei, agresorii au distrus si cinci maşini care aparţineau celor trei persoane bătute, spărgându-le parbrizele şi geamurile laterale cu bâte şi săbii. Armele folosite au fost recuperate ulterior de poliţişti.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că în faţa unui imobil de pe strada Oriav se afla un grup de aproximativ şase - şapte persoane, pe lângă care a trecut în viteză un autoturism Dacia 1310 condus de Cătălin S., iar între acesta şi grupul de persoane a avut loc un schimb de replici, după care conducătorul autoturismului Dacia s-a deplasat pe aceeaşi stradă, la câteva case distanţă, de unde s-a întors însoţit de mai multe persoane înarmate cu bâte şi săbii, agresându-i pe cei din jur", informează Poliţia Capitalei.

Agresorii au fost şi ei identificaţi, reţinuţi şi vor fi cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi distrugere. Patru dintre ei au ajuns deja la Poliţie iar alţi doi sunt în continuare căutaţi.

Printre agresorii reţinuţi se află şi o femeie de 45 de ani. Aceştia sunt Achim O., de 25 de ani, Cristian N., de 18 ani, Cătălin S., de 24 de ani şi Alexandra M., de 45 de ani.

Alţi doi bărbaţi care ar fi participat la bătaie, Adrian M., de 49 de ani, şi Alin S., de 20 de ani, sunt cercetaţi în lipsă pentru aceleaşi fapte, fiind dispăruţi de-acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici