Trei persoane duse la audieri în maşina Poliţiei, rănite după ce un TIR a izbit autospeciala

Trei persoane care erau duse, miercuri, la audieri, în maşina Poliţiei, au fost rănite, una fiind în stare gravă, după ce un TIR nu a respectat distanţa regulamentară şi a izbit autospeciala, în localitatea gălăţeană Independenţa.

179 afișări
Imaginea articolului Trei persoane duse la audieri în maşina Poliţiei, rănite după ce un TIR a izbit autospeciala

Trei persoane duse la audieri în maşina Poliţiei, rănite după ce un TIR a izbit autospeciala

Maşina Poliţiei a fost lovită de un TIR care nu a respectat distanţa regulamentară şi, în urma impactului, aceasta a ricoşat într-un alt autoturism, aflat în faţa sa.

Cele două maşini lovite din cauza şoferului de TIR erau oprite la o trecere de pietoni din localitatea gălăţeană Independenţa, pentru a da prioritate unor persoane care traversau regulamentar. În maşina de Poliţie se aflau o femeie poliţist şi alte trei femei care erau duse la audieri la o instanţă din oraşul Galaţi. Acestea au fost rănite şi au avut nevoie de intervenţia medicilor de la Serviciul de Ambulanţă.

„Sunt trei victime de 21, 24 şi 35 de ani, cu multiple contuzii, una are leziuni la nivelul coloanei lombare şi cervicale, se pare că nu mişcă picioarele. Celelalte au contuzii, poliţista aflată la volan nu a păţit nimic. Cele trei victime au fost transportate la spitalul de Urgenţă din Galaţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

Maşina de Poliţie a fost avariată în faţă şi în spate, dar pagube sunt şi la celelalte două autovehicule. Toţi cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

În acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici